by

Gratis Blogs

11 november 2010 in gratis blogs

Gratis Blogs

Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat een site gratis blogs kan weggeven. Net zoals bij hyves of Microsoft MSN maken wij ook winst uit advertenties. Deze winst is voldoende om de kosten te dekken. Deze advertenties plaatsen wij dan ook op alle gratis blogs. Er is wel een groot verschil met hyves of andere gratis blogs, wij laten jou namelijk ook meegenieten en delen in de winst.

Ja je blog kan geld opleveren! Indien je veel blogt over verschillende onderwerpen of zelfs meerdere blogs bijhoud kan dat geld opleveren voor jou. Je bent immers niet gebonden aan 1 gratis blog je mag zelfs zoveel gratis blogs aanmaken als je zelf nodig denkt te hebben. Bloggen kan het dus zelfs op den duur  een uiterst winstgevende hobby worden.

10 voordelen van de gratis blogs op 0rg.nl:

  1. Gratis je eigen Blog maken.
  2. Zonder html kennis je eigen gratis blog maken
  3. Je verhalen eenvoudig delen met anderen op je gratis blog
  4. Reisverslagen en foto’s op je gratis blog
  5. Je dagboek online bijhouden op je gratis blog
  6. 25 MB ruimte voor foto’s op je gratis blog
  7. Maak online nieuwe vrienden.
  8. Vrijheid om je mening over zaken kunnen geven.
  9. Keuze uit tientallen blog layouts.
  10. Geld verdienen met je gratis blog. (geef je Adsense code op en verdien direct mee)

Voel je vrij om nu direct een gratis blog aan te maken:

>GRATIS BLOGS AANMELDEN <

Comments are closed.