by

tip 1 avatar voor al je wordpress/buddypress accounts

14 november 2010 in tips

tip 1 avatar voor al je wordpress/buddypress accounts

Op de site http://nl.gravatar.com/ kan je op basis van enkel je e-mail adres 1 avatar voor al je wordpress/buddypress accounts laten registren. Dus als je op een later moment besluit op andere wordpress/buddypress sites een account aan te maken dan zal deze avatar worden getoond als je maar iedere keer hetzelfde e-mail adres gebruikt om aan te melden. Heel handig als je een actieve blogger bent met meerdere accounts op verschillende sites. Het scheelt in ieder geval tijd als je foto wilt updaten aangezien met het updaten van je avatar op gravatar.com direct op alle aangesloten sites je avatar automatisch zal worden gewijzigd.

Dit was een tip van je admin @ 0rg.nl

Comments are closed.