by

WordPress Blogs

20 november 2010 in 0rg.nl, wordpress blogs

WordPress Blogs

Op 0rg.nl gebruiken we de allernieuwste multiuser versie van WordPress Blogs.  Je kan dus eenvoudig en gratis je eigen WordPress Blog aanmaken en direct starten met bloggen.

Binnen 2 minuten ben je gegarandeerd online met je nieuwe WordPress blog. Verder mag je zoveel WordPress blogs aanmaken als je wilt. Dus een wordpress blog voor jezelf een voor je familie een voor je meest favoriete hobby en ga zo maar door.

Ook is het mogelijk om te kiezen uit tientallen gave wordpress thema’s om je blog te pimpen en zo je blog wat persoonlijker te maken.

Je blog kan je makkelijk linken met je Hyves, Facebook of Twitter account. En als je meerdere blogs wilt maken over diverse interessante thema’s vergeet dan niet om bij Google Adsense een account aan te maken zodat je wat kan meeverdienen met je WordPress blogs op 0rg.nl. Veel mensen vergeten dit te doen als ze meerdere blogs hebben en lopen dan zo tientallen Euro’s per maand mis!

Comments are closed.