by

Gratis Blog Site

21 november 2010 in gratis blog site

Gratis Blog Site

Welkom 0rg.nl een gratis blog site waar je eenvoudig binnen 2 minuten een eigen gratis blog site kan aanmaken onder het mooie en korte 0rg.nl domein. Alle blogs onder het 0rg.nl domein werken op het WordPress multi-user blog systeem

Je kan kiezen uit tientallen mooie gratis thema’s om je eigen blog site mee te pimpen en te voorzien van een persoonlijk tintje. Ook is het mogelijk om met je eigen blog site geld te verdienen indien je dit wenst.

Verder kan je onbeperkt aantal blogs aanmaken en op je gratis blog site statistieken aanzetten wat zeker handig is als je blog gebruikt wordt om geld te verdienen, meten is weten. En niet te vergeten 25 MB aan schijfruimte per blog die je aanmaakt.

Meld je nu aan voor een gratis blog.

Comments are closed.