Over Ons

Over 0rg.nl

0rg.nl is een alternatief voor bekende gratis blog providers en profielsites waar je privacy meestal niet altijd even goed gewaarborgd is. Bekende profiel sites verdienen veel en dat allemaal vanwege het feit dat jij gebruik maakt van hun publicatie mogelijkheden zoals blogs. Bij 0rg.nl kan jij eenvoudig en anoniem een webblog opzetten in 2 minuten. Helemaal gratis en voor niets met je eigen domeinnaam onder het 0rg.nl domein.

Inclusief gratis 25 MB ruimte per blog voor opslag van foto’s. Hoewel we wel aanraden een photobucket.com of imageshack.us account te gebruiken voor het hosten van foto’s.

En wij zijn niet zoals de andere profiel sites die alle winst voor zichzelf houden we delen graag onze winst met jou! De kosten voor het 0rg.nl server platform worden namelijk gedekt met het laten meedraaien van onze Google Adsense code samen op alle blogs. Dus waarom zou jij niet mee mogen genieten van je eigen werk.  Om makkelijk geld bij te verdienen met je 0rg.nl weblog geef je eenvoudig eenmalig je Google Adsense publisher code op en je verdient 50% mee met iedere blog die je aanmaakt!

Als je hulp nodig hebt bij het aanmaken van een blog of het optimaliseren van je pagina’s in zoekmachines neem dan contact met ons op via e-mail.

0rg.nl – Helpdesk
E. [email protected]

Status overzicht van ons server park:

Dienst Status
Nginx Load Balancer OK
Webcluster OK
MySQL Server OK
Mail Server OK
Backup Server OK

(c) 0rg.nl 2010 – 2016
0rg.nl is onderdeel van Stichting Lucifer